Usluge2022-04-14T13:35:46+02:00

FUSION METODA

Preciznost i učinkovitost diodnog lasera i IPL pulsnog svjetla spojeni su u Fusion metodi, inovaciji u području dugotrajnog uklanjanja dlačica namjenjene za žene i muškarce i pogodni za osjetljivu kožu.

Iskustvo Fusion metode je potpuno bezbolno i sigurno.

Koža je zaštićena zahvaljujući ekskluzivnom sigurnosnom protokolu koji je razvio Nomasvello istraživačko – razvojni centar i ona uvijek ostaje svježa i hidratizirana uz korištenje nježnih i učinkovitih Nomasvello krema i gelova.

foto epilacija
foto epilacija

CIJENA NOMASVELLO FUSION TEHNOLOGIJE

Uvijek smo nudili fiksnu, povoljnu i transparentnu cijenu za naše usluge. Metoda Fusion košta 300kn po površini po tretmanu, te je omjer kvalitete i cijene praktički nedostupan na tržištu.

PREPLANULA, SVIJETLA I TAMNA KOŽA

Fusion metoda ima rješenje za svakoga, u potpunoj sigurnosti namjenjen je i za tamniju kožu i rad tijekom ljeta.

Dođite u naš centar ili rezervirajte svoj besplatni probni test. Riješite se dlačica brzo, lako i povoljno uz Nomasvello.

Kako određujemo broj tretmana i zašto smo sigurni u vrhunski učinak FUSION tehnologije?

Određujemo ovisno o fototipu koze, vrsti dlake, zoni koja se tretira, spolu klijenta i drugim medicinskim stanjima

Naše medicinsko osoblje je proslo kroz izuzetno intenzivan proces edukacije i treninge te kroz personalizirani pristup svakom klijentu procjene parametre koje su u potpunosti sigurne i odgovaraju za klijenta.

IPL DEPILACIJA

IPL depilacija je dugotrajno uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla.

IPL (Intense pulsed light) depilacija je metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta. Glavna razlika između IPL metode i lasera je u tome da IPL depilacija omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica, jeftinija je, bezbolnija od metode laserom, nudi dugotrajne rezultate.

Pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta (IPL) sastoji se od emitiranja širokog spektra svjetlosti na više valnih dužina, što omogućuje prilagodbu tretmana karakteristikama svakog klijenta. Aparati za IPL depilaciju No+Vello® koriste tehnologiju zadnje generacije i sadrže moderni sistem rashlađivanja Sub Zero Intense koji minimalizira osjećaj toplote.

foto epilacija

Često postavljena pitanja

Tijek tretmana2020-02-12T03:34:04+01:00
 1. kratke konzultacije
 2. Ocrtavanje zone koja će se tretirati
 3. Zaštita kredom madeža, tetovaža i ožiljaka
 4. Provjera dužine dlačica
 5. Hlađenje (anesteziranje)područja
 6. Uklanjanje dlačica IPL-om
 7. Njega kože NOVELLO hidratantnom emulzijom
 8. Savjetovanje za njegu kože nakon tretmana.
Oporavak2020-02-12T03:25:40+01:00

Nema ga. Tretman nije bolan, moguće je lagano peckanje tijekom i  nakon tretmana, po završetku tretmana možete se vratiti na posao. Hladan oblog djeluje kao anestetik te ublažava osjećaj peckanja.

Besplatni probni test2020-02-12T03:15:22+01:00

Vrijeme trajanja: 20 min.

 1. Na probni test se je potrebno naručiti (vidi gore kod KONTAKTI)
 2. Probni test je individualan što znači da ćete kroz razgovor moći pitati sve što Vas zanima o tretmanu.
 3. Ispunjavanje kartoteke klijenata
 4. Informativni razgovor
 5. TEST U Kabini od 6-8 svjetlosnih klikova na koži zbog moguće alergijske reakcije
Kandidati za tretman2020-02-12T03:11:59+01:00
 • muškarci
 • žene
 • djevojke u pubertetu
Zašto No+Vello®?2019-11-13T21:54:00+01:00

Jedna od prednosti tretmana IPL dugotrajne depilacije No+Vello® je da će se smanjiti broj dlačica koje ponovo rastu jer je većina dlačica potpuno uništena i samim tim su pore potpuno čiste i prazne. U početku su tretmani neophodni svaki mjesec, ali postepeno će se potreba za učestalost tretmana smanjivati, biti sve rjeđa. Folikula dlačica je sve manje, preostale dlačice su slabije i trebat će im više vremena da narastu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. IPL dugotrajna depilacija s pulsirajućom svjetlošću predstavlja praktično bezbolan tretman i u većini slučajeva ukloni minimalno 80 ili 85% dlačica tretirane zone, tako da nekoliko dlačica koje se opet pojave nakon cca. godine dana, rastu sporije i mnogo su slabije i tanje, tako da se lako uklone samo jednim tretmanom.

Koliko IPL tretmana dugotrajne depilacije mi je potrebno?2019-11-13T21:56:54+01:00

Broj tretmana će zavisiti od foto tipa kože, o boji i debljini dlačica, području koje se tretira (prepone, noge, ruke, lice…), spola i starosti klijenta, kao i hormonalnog statusa, ali se uglavnom kreće između 6 i 10 tretmana. Glavni razlog je u tri faze rasta dlačica: anagena, telogena i katagena faza. IPL dugotrajna depilacija je efikasna u anagenoj fazi u kojoj je dlačica “posađena“ u korijenu. U tom slučaju, dlačice igraju ulogu fitilja koji provodi toplotu do korijena i uništava folikule koje dlačicu hrane. U slijedećim dvjema fazama IPL depilacija nije dugotrajno učinkovita jer su se dlačice već odvojile od svog korijena i, iako ih spalimo, neće uništiti njihov korijen.

Kako se dugotrajno uklanjaju dlačice No+Vello® IPL metodom?2020-02-12T03:11:54+01:00

IPL dugotrajna depilacija se zasniva na principu selektivne foto termolize. Prema tome, svjetlost (foto) primijenjena na kožu pretvara se u toplotu (termo) i selektivno uništava (liza) ćelije korijena dlačica. Što znači, melanin u dlačicama upija svjetlost i prenosi je na korijen dlačice, gdje svjetlost pretvorena u toplotu, uništava folikule koje hrane dlačice. Eliminiranjem ćelija, dlačice odumiru i opadaju.

Vremensko trajanje tretmana fotoepilacije2020-02-12T03:35:38+01:00
 1. Pazusi: 30 min
 2. Lice: 30 min
 3. Noge: 90min
 4. Prsa: 60 min
 5. Leđa:60 min
 6. Ruke: 40 min
 7. Stražnjica: 40min
 8. Prepone: 30min
Vrijeme između tretmana2020-02-12T03:31:16+01:00
 • Dlačice se mogu odstraniti depilacijskom kremom ili britvicom i škaricama
 • NE SMIJE se dlačice čupati voskom ili šećernom pastom ( klasične depilacije)
 • Dlačice se nakon drugog tretmana ne smiju brijati 3-4 dana prije tretmana jer im je rast znatno sporiji ukoliko je koža svijetla, dlačice moraju biti na površini kože 1-3mm
Njega kože nakon tretmana fotoepilacije2020-02-12T03:24:12+01:00
 • Potrebno je izbjegavati izlaganje Solariju (UV zrakama) i sunčanje na plaži te izlaganje jakom suncu (48h nakon tretmana)
 • obavezno je nanošenje HIDROZAŠTITNE EMULZIJE NOVELLO 2 dana nakon tretmana (2 x na dan)
 • Nanošenje ostalih krema na tretirano područje odmah nakon IPL fotoepilacije je na VLASTITU ODGOVORNOST!
 • Izbjegavati tretiranje kože sa kućnim IPL – uređajem na tom području
 • SMIJU SE obavljati sve svakodnevne aktivnosti (kod sporta izbjegavati dezedoranse)
 • Sljedeći tretman je potrebno ponoviti za 5-6 tjedana
Priprema klijenata prije tretmana fotoepilacije:2020-02-12T03:19:02+01:00
 • izbjegavati uzimanje lijekova ( antibiotici i ibuprofeni) za bilo kakvo uzimanje lijekova molimo Vas obavijestite svog NOVELLO kozmetičara
 • izbjegavati najmanje 72h prije i poslije tretmana SOLARIJ I SAUNU
 • po potrebi napraviti kućni piling 48h prije tretmana
 • doći na tretman u široj odjeći da bi se spriječile iritacije nakon tretmana
 • ukoliko je koža tamna i preplanula – obrijati područje koje će se tretirati dan prije britvicom
 • ukoliko je koža svijetla – skratiti dlačice na 1-3mm (dan do dva prije tretmana)
 • skinuti nakit sa područja koje će se tretirati IPL-om
 • taj dan izbjegavati parfeme i kreme za tijelo.
Preporuke od strane No+Vello2020-02-12T03:11:15+01:00

Preporučuje se korištenje kreme No+Vello®. Krema je neophodna za pripremu i prilagođavanje kože zbog svog balzamičkog, smirujućeg, hidratantnog, antiseptičkog i antibiotičkog efekta. Stimulira regeneraciju novih ćelija i daje ten koži, sprečavajući bilo kakvu kožnu neugodnost. Osim toga, sadrži visoki zaštitni solarni faktor, povećava proizvodnju kolagena, minimalizira potencijalnu štetu od dehidracije kože izazvane IPL dugotrajnom depilacijom i foto terapijom. Krema je bitan dio tretmana kako bi se dobili željeni rezultati sa totalnom sigurnošću. Korištenjem kreme No+Vello® dobivamo depiliranu i njegovanu kožu.

Od čega se sastoji tretman IPL dugotrajne depilacije?2020-02-12T03:11:25+01:00

Prvi korak je razgovor s klijentom i procjena istog putem upitnika gdje će se procijeniti adekvatnost tretmana, te će se odrediti područja koja će se depilirati, fototip kože i boja, dubina i debljina dlačica. Zatim, klijent dobiva preporuke i potrebne mjere koje se moraju uzeti u obzir. Popunit će upitnik o zdravstvenom stanju, dobiti sve informacije o djelovanju IPL dugotrajne depilacije i potpisati pristanak na tretman o kojem je detaljno informiran. Nakon analize ovih informacija, provjerava se podnošljivost kod klijenta provodeći probni test na zoni koja će se depilirati. Na kraju se pristupa samom tretmanu.

Mogu li se ja podvrgnuti tretmanu IPL dugotrajne depilacije?2020-02-12T03:30:22+01:00

Većina ljudi je prikladna za tretman, ali postoje kontraindikacije gdje se ne preporučuje. Glavne kontraindikacije su sljedeće:

 • Period trudnoće i dojenja
 • Foto senzibilni lijekovi
 • Kožne bolesti
 • Oslabljen imunološki sustav
 • Psihički poremećaji
 • Rak kože
 • Poremećaji zgrušavanja krvi
 • Fotodermatoza
 • Hormonski problemi
 • Epilepsija
 • HIV
 • Tetovaže
foto pomlađivanje

FOTO POMLAĐIVANJE

Pomlađivanje i regeneracija kože IPL tehnologijom

Starenje kože je nezaustavljiv proces karakteriziran pojavom bora, pjegica, stanjivanja i mlitavosti kože. Gustoća kolagena se smanjuje, koža gubi elastičnost i postaje krhka. Radi se o nizu promjena koje nastaju u koži, povezanih s neumoljivim protokom vremena, hormonalnim promjenama i izlaganjem suncu kao glavnom faktoru.

Starenje kože dovodi do:

 • Suhoće kože
 • Bora
 • Gubitka elastičnosti
 • Solarnih i staračkih pjega
 • Hiperpigmentacija
 • Poremećaja cirkulacije

Po kojem principu radi IPL tretman foto pomlađivanja kože?

Foto pomlađivanje radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu, bez oštećivanja površinskog sloja. Putem svjetlosti prenosi se toplina koja potiče stvaranje novih kolagenih vlakana i elastina, važnih za obnavljanje mikro mreže kože: dermisa i epidermisa, reorganizirajući ih i postižući efekt punjenja putem zadebljanja kože i unutrašnjeg preuređenja.

Zone koje se tretiraju

Posebno pogodne zone s najboljim rezultatima su lice, vrat, dekolte i šake, ali se može tretirati bilo koje područje tijela gdje je potrebno poboljšanje kvalitete kože.

Rezultati

Foto pomlađivanje smanjuje bore i izrazne linije, preoblikuje lice, ujednačuje ten, daje sjaj i efekt zategnute kože, te u konačnici, pruža zdraviji i mlađi izgled. Iako se poboljšanja i rezultati mogu primijetiti nakon prvog tretmana, potpuni učinci postaju vidljivi nakon individualnog broja  potrebnih tretmana. Pravilno nanošenje Revitalizirajućeg facijalnog fluida No+vello© dva puta na dan, značajno poboljšava rezultate foto pomlađivanja, zadržavajući efekte duže vrijeme. Ne postoji ni minimalna ni maksimalna dobna starost za ovu vrstu tretmana.

ULTRAZVUČNO ČIŠČENJE LICA PROSKIN

Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje. Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.

ultrazvučno čiščenje lica proskin

Efekti ultrazvuka u kombinaciji s galvanskom energijom

 • dubinsko čišćenje pora
 • temeljit piling bez oštećenja i crvenila
 • uklanjanje mrtvih stanica kože i ostale nečistoće
 • detoksikacija kože
 • stimulacija proizvodnje kolagena i elastina
 • omogućuje bolje upijanje kozmetičkih proizvoda
 • uklanjanje mitesera
 • poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe
 • mikromasaža
 • poticanje stvaranja novih stanica
 • također pogodan za vrlo osjetljivu kožu
 • smanjuje bore i linije

Do savršene kože u samo tri koraka

1

Odaberite svoju vrstu čišćenja

PROSKIN ESSENTIAL – osnovno čišćenje kože, preporučuje se svim tipovima kože – kombinacija ultrazvuka i profesionalne kozmetike odabrane za vaš tip kože.

PROSKIN NUTRO – nutritivno čišćenje kože, suzbija suhoću i poboljšava sjaj kože. Preporučuje se dehidriranoj koži, sprečava pojavu bora. – kombinacija ultrazvuka, galvanske struje i profesionalne kozmetike odabrane za vaš tip kože.

PROSKIN REGEN – regenerativno čišćenje kože, povećava gustoću kože, daje sjaj koži. Preporučuje se osjetljivoj koži zbog svog umirujućeg i regenerativnog efekta. – kombinacija ultrazvuka, galvanske energije i profesionalne maske za lice odabrane za vaš tip kože.

2

Optimalizirajte rezultate

Dopunite svoje čišćenje lica jednim od naših tretmana za lice i poboljšajte efekte: IPL tretman (foto pomlađivanje&regeneracija kože, njega akni, uklanjanje pigmentacije) i/ili LED tretman (aktivna njega lica – hidratacija, protiv bora, učvršćivanje kože), tretmani pomoću svjetlosne tehnologije za meku, glatku, blistavu i mlađu kožu.

3

Njegujte kožu svaki dan

Njegujte kožu svaki dan kako bi zadržali prirodnu ravnotežu i održali rezultate postignute tretmanom.

No+vello vam nudi visoko kvalitetnu liniju kozmetike za vašu kožu. Otkrijte naše profesionalne proizvode razvijene u prestižnim laboratorijima. Hrane i obnavljaju vašu kožu svaki dan, vaše lice postaje blistavo, a vaša koža ostaje mlada što duže.

AKTIVNA NJEGA LICA S LED svjetlosnom terapijom

Pokažite svoju kožu

Aktivna njega lica u kombinaciji s profesionalnim kozmetičkim proizvodima i LED svjetlosnom terapijom vraća svježinu i sjaj vašoj koži. Spriječite štetan utjecaj vanjskih čimbenika (zagađeni zrak, hladnoća, sunce…) kako bi vaša koža bila meka, glatka, podatna i sjajna. Primjerena je i za mlađu kožu zbog svog stimulativnog učinka.

Ova terapija je učinkovita u borbi protiv starenja kože – djeluje direktno na staničnoj razini i potiče obnovu kože s obzirom na sposobnost upijanja svjetlosti kože. Svjetlost koju emitira aparat LED, potiče regeneraciju stanica na mikroskopskom nivou kroz poticanje stvaranja kolagena i elastina.

Može se tretirati lice, vrat i dekolte. Ovisno o potrebi i želji klijenta moguća je kombinacija različitih vrsta tretmana i profesionalnih kozmetičkih preparata: hidratacija, zatezanje, smanjenje bora i izražajnih linija, regulacija lučenja sebuma kod masne kože, revitalizacija kože itd.

aktivna njega lica s led svjetlosnom terapijom
Terapija Rezultat
Protiv bora – Antiage terapija Ublažava male izražajne linije. Aktivira vlakna kolagena i elastina za bolju elastičnost kože. Hidratizira i daje sjaj. Sprečava starenje kože.
Hidratacija Dubinski hrani kožu. Hidratizira. Poboljšava elastičnost i daje nježnost koži. Postiže blistavost kože. Sprečava starenje kože.
Učvršćivanje kože lica – lifting Sprečava starenje kože. Poboljšava sintezu kolagena i elastina poboljšavajući tako elastičnost. Postiže efekt zategnutosti mreže dermisa.

RIJEŠITE SE CELULITA

Oblikujte svoje tijelo na dijelovima kojim je to potrebno

Celulit je promijena masnog tkiva koja se javlja u većine ženske populacije i prouzrokuje specifične kožne i potkožne promijene. Usporavanje krvne i limfne mikrocirkulacije uzrokuje hipertrofiju masnih stanica i negativno utječe na strukturu kože.

Kako djeluje tretman

Tretman pruža učinak toniziranja dubljih slojeva kože i smanjivanje masnih stanica odnosno masnog tkiva. Na taj način utječemo na smanjivanje opsega tijela i učvršćivanje.

Smanjivanje opsega sa LED +esthetic tehnologijom je učinkovito već od prvog tretmana jer smanjuje lokalne masne stanice i uklanja celulit.

Tretman oblikuje, tonificira i hidratizira te tako nudi nekiruršku alternativu za pomlađivanje izgleda kože. Tretman je siguran i ne utječe na ostale potkožne strukture. Područja koja su primjerena za tretman su ruke, bedra, trbuh, stražnjica i noge.

riješite se celulita

Anticelulitni tretman nudi

 • trenutni učinak
 • već nakon prvog tretmana opseg se smanjuje za 1 do 3 cm
 • neinvazivno. Bez negativnih efekata
 • primjerno za predio trbuha, bedara i bokova
 • pomaže u borbi protiv celulita i sprečavanju izgleda “narančine kože”

Bolje rezultate postižete ako

 • odradimo tretman za učvršćivanje kože
 • pazimo na zdravu i raznoliku prehranu
 • osiguramo umjerenu tjelesnu aktivnost svaki dan

NOVO!!!

Profesionalni proizvodi za kućnu uporabu. Isprobajte ContourActif anticelulitni gel za oblikovanje tijela.
AKTIVNI PRINCIPI (SASTOJCI) I KORISTI GELA ANTICELULITNI REDUKTOR COUNTOURACTIF

 • Fukus alge – Stimulira sagorijevanje masnoća
 • Guarana – Stimulira cirkulaciju krvi
 • Jodne soli – Pokreću tekučine / lipolitičko djelovanje
 • Crvena vinova loza – Regulira cirkulaciju krvi
 • Preslica – Bogata mineralima. Učvršćuje, sprečava mlitavost, smanjuje otečenost tkiva.
 • Mentol – Osvježavajući efekat
 • Urea – Hidratizira, daje fleksibilnost
učvršćivanje

UČVRŠĆIVANJE

Kako bi Vaša koža postala glatka, meka, napeta i zdrava

Gubitak elastičnosti kože nastaje kao posljedica dubokih morfoloških promijena koje su intenzivnije ukoliko se smanjuje fizička aktivnost. Kombinacija kozmetičkih proizvoda i svjetlosti, povećati će proizvodnju kolagena i elastina. Najviše zahvaćena područja su ruke, trbuh, prsa, bedra i stražnjica.

Učvršćivanje tijela s LED tehnologijom vraća Vašoj koži elastičnost i čvrstoću. Zbog toga je LED tehnologija idealna i za razdoblje poslije poroda.

Kako djeluje

 • vraća glatkoću koži ruku, trbuha, grudi, bedara i stražnjice
 • učvršćuje kožu i potkožno tkivo
 • revitalizira kožu i vraća elastičnost
 • neinvazivna, bez neželjenih efekata
 • poboljšajte rezultate uz tretman za redukciju celulita

Bolje rezultate postižete ako

 • pazite na zdravu i raznoliku prehranu
 • osiguramo umjerenu tjelesnu aktivnost svaki dan
 • pobrinemo da je naša koža hidratizirana sa hidroaktivnom no+vello© emulzijom za lice i tijelo

NOVO!

Profesionalni proizvodi za kućnu uporabu. ToneActif učvrščujući gel za tijelo.

EFEKTI GELA

 • Aktiviranje vlakana kolagena i elastina
 • Regeneracija
 • Hidratacija
 • Veća elastičnost

AKTIVNI PRINCIPI I KORISTI GELA

 • Kolagen – Efekat zatezanja
 • Elastin – Elastičnost
 • Hidratacija
 • Biljna placenta – Nutritivnost

IZBJELJIVANJE ZUBI

S ponosom pokažite savršen osmijeh

Svakodnevno konzumiranje kave, duhana i raznih lijekova uništava strukturu cakline zubi i stvara mrlje na zubima koje se ne mogu odstraniti dnevnom higijenom usta.
LED +esthetic izbjeljivanje zuba je brz, ugodan i efikasan način da se zubima vrati njihova izvorna bjelina izgubljena tokom godina. Temelji se na upotrebi neškodljivih spojeva (soda bikarbona), da s izdavanjem aktivnog kisika pripomogne u intenzivnijem izbjeljivanju. Plavo LED svjetlo na siguran, ugodan i učinkovit način vraća bjelinu vašim zubima.

S tri uzastopna tretmana po 20 minuta, koji se mogu izvesti u jednome danu, moguće je do 8 nijansi posvjetliti zube.

izbjeljivanje zubi

Ovaj tretman nudi

 • vraća izvornu bjelinu zuba
 • do 8 nijansi prema paleti boja za zube
 • brz, ugodan i efikasan
 • jedinstvena cijena na tržištu
 • nije agresivan
 • rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana

Kako bi se postigli bolji rezultati

 • održavaj adekvatnu higijenu usta
 • nastoj prati zube poslije svakog obroka
 • izbjegavaj pretjeranu konzumaciju kave i pića sa bojilima
 • izbjegavaj duhan

Izbjeljivanje zubi je prikladno samo za zdrave prirodne zube. Ne funkcionira na implantatima, umjetnim zubima ili zubima bez živaca te plombama. Za sva dodatna pitanja obratite se našom stručnom osoblju.

U No+Vello© centrima za izbjeljivanje zubi ne koristimo hidrogen peroksid!

No+vello Hrvatska

Ekskluzivni zastupnik
Kalem d.o.o.
Domjanićeva 23, 10000 Zagreb
OIB:94330190023

Tel: +385 (0)91 250 00 91
E-mail: info@depilacija.hr

  Kontaktirajte nas i recite vaše želje i očekivanja. Rado ćemo odgovoriti.

  Go to Top