Depilacija intenzivnim pulsirajućim svjetlom (IPL) danas je manje bolna, ugodnija i dugoročno jeftinija u usporedbi sa svakodnevnim metodama uklanjanja dlaka (depilacija, brijanje, elektroliza, …). Također ima niz prednosti, poput regeneracije oštećene kože, smanjenja ponovnog rasta kože i pilinga kože zbog upotrebe voska ili brijanja.

IPL tehnologija nudi neinvazivnu metodu uklanjanja dlaka i dugotrajne rezultate. Za razliku od fiksnih laserskih duljina, IPL se može koristiti za odabir vrste spektra: • Podesite valnu duljinu prema boji kože i kože. • Osigurajte učinkovito uklanjanje dlačica prema njihovoj gustoći i debljini.

Nomasvello IPL tehnologija vrlo je sigurna tehnologija s zanemarivim nuspojavama poput blagog crvenila i suhoće kože te ne emitira UV zrake.

Fotoepilacija i pomlađivanje kože izvode se uz pomoć svjetla. Dostupne su dvije tehnike: laser i intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL). Glavna razlika između ove dvije metode je u tome što je IPL, s obzirom da je riječ o novijoj tehnologiji, prikladan za širi raspon boja kože i dlake.

Poput dermatološkog laserskog uklanjanja dlaka, nudi dugotrajne rezultate. Za razliku od fiksne laserske duljine, IPL tehnologija omogućuje vam odabir iz šireg raspona svjetlosti, što vam omogućuje da:

  • Prilagodite duljinu svjetla prema boji kože, kosi i debljini kose za svakog pojedinog klijenta.
  • Učinkovita provedba tretmana na većini boja kože, kose, od najtanje do najdeblje.

Druga važna prednost IPL tehnologije je ta što su zahvati bezbolni, udobni i mnogo jeftiniji od lasera.

Kalem d.o.o.

Domjanićeva 23, 10000 Zagreb
OIB: 94330190023

Tel: +385 (0)91 250 00 91
E-mail: info@depilacija.hr

    Kontaktirajte nas i recite vaše želje i očekivanja. Rado ćemo odgovoriti.